Horváth Évi2020-05-18T21:15:15+00:00

Horváth Évi bemutatkozása

..

Szia, Horváth Évi vagyok, a Varázs-ceruza Rajziskola professzionális trénere.

A gyermekeim megszületése után alapjaiban változott meg a világhoz és önmagamhoz való viszonyom, azonban egy kis idő elteltével azt éreztem, hogy valami még  mindig hiányzik.

Aztán a sors vagy valami más Melindához vezetett, vagyis az ő jobb agyféltekés rajztanfolyamára, és már az első nap feltűnt, hogy az ő szemléletmódja nagyon hasonlít az enyémhez és ahogy ezt átadta a 2 nap alatt a résztvevőknek, inspiráló volt számomra.

Azzal a céllal jelentkeztem a kurzusra, hogy megtanítsam majd a gyermekeimet szépen rajzolni, de ennél sokkal többet kaptam és ezért mindig hálás leszek Melindának.

A merőben más látásmód és a pozitív gondolkodás, ami az elmúlt évek során kialakult bennem csak megerősítést nyert az alatt a 2 nap alatt.

Nem mellesleg pedig megtanultam úgy rajzolni, ahogy álmodni sem mertem korábban.

Elvégeztem Melindánál az összes elvégezhető tanfolyamot, rendszeresen rajzklubjai látógatója vagyok, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem.

Elhatároztam, hogy segíteni szeretnék másoknak, hogy megtapasztalják a rajzolással, alkotással járó belső változást.

Melinda iránymutatásával és vezetésével elsajátítottam mindazt a tudást, mellyel professzionális módon vezethetlek be a profi rajzolás világába.

De, ezt csak Én szeretném. A kérdés az, hogy Te mit szeretnél:

Ha örömmel töltene el, hogy csodás alkotásokat vagy képes készíteni…

Ha minden vágyad, hogy végre a problémákon túl könnyedén meglásd a megoldásokat is az élet bármely területén …

Vagy ha csak egyszerűen szeretnél 2 vidám, játékos és önfeledt napon feltöltődni energiával…

Akkor gyere, tarts velünk és Mi segítünk Neked ledönteni a korlátaidat, hogy könnyebben elérd a célod, bármi legyen is az!

Go to Top