Loading Events
This event has passed.

Rengeteg izgalmas témát hozunk Neked hónapról hónapra, annak érdekében, hogy minél szélesebb körű ismerettel és gyakorlattal rendelkezz a rajzolásban.

Garantáljuk, hogy a Workshop után bátran rajzolsz meg bármilyen bonyolult hajkoronát és büszkén mutatod majd elkészült alkotásaidat!

Megismersz minden olyan furfangos trükköt és technikát, amivel elkerülheted a “bukósisak-frizurát” és az olyan gyakori bakikat, mellyel nem lesz élethű a hajkorona! 😉

A programot virtuális oktatótermünkben fogod elérni, melynek eléréséhez először regisztrálnod szükséges a Zoom szoftverre. A regisztráció rendkívül egyszerű és INGYENES!

A workshop díjának beérkezésekor megküldjük a regisztrációs levelet, melyben mindent részletesen leírunk, hogyan tudsz regisztrálni és bejelentkezni a virtuális oktatótermünk felületére, ahol majd találkozunk a programon.

Amiről Neked kell gondoskodnod a program idejére:

Ceruza ikonMegfelelő sávszélességű internetelérésre lesz szükséged.

Ceruza ikonAnnak érdekében, hogy úgy tudjunk beszélni egymással, mint a tantermi képzéseinken, kétirányú kommunikációra alkalmas eszközre lesz még szükséged, például olyan számítógépre vagy laptopra, amely képes erre és van benne működő mikrofon és webkamera!

Szeretettel várunk virtuális oktatótermünkben!

Go to Top