Vajda Andi2020-05-18T19:03:55+00:00

Vajda Andi bemutatkozása

Sziasztok, Vajda Andi vagyok a Varázs-ceruza Rajziskola trénere.

Mindig is érdekeltek a színek és a színekkel elérhető hatások. Kisebb nagyobb megszakításokkal kísérleteztem festékekkel és krétákkal, aztán a rajz érettségit követően egy hosszú szünet következett.

Végül 2017-ben, szülinapi ajándékként kaptam a Varázs-ceruza Rajziskola jobb agyféltekés grafit tanfolyamát. Óriási élmény volt a grafit tanfolyam két napja és a közben megélt fejlődés. A lendület annyira elkapott, hogy minden adódó lehetőséget kerestem, ami a Varázs-ceruza Rajziskolában elérhető volt.

Az eltelt három évben, amellett, hogy újra felfedeztem magamnak a kreativitást, egyúttal elsajátítottam egy olyan, számomra új szemléletmódot, amit a hétköznapokban, a napi rutinban is segítségül hívhatok.

Hatalmas öröm számomra, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy megmutathatom Nektek, hogyan lehet ezen az úton elindulni, valamint milyen egyszerű lépések szükségesek ahhoz, hogy kikapcsoljunk, feltöltődjünk, átértékeljünk és nem utolsó sorban együtt elkészítsük a kiválasztott alkotást.

Mit szeretek a legjobban? Talán az alkotásban rejlő szabadságot, hogy szabadon alakíthatom a képet. Hihetetlen energiákat szabadít fel bennem az alkotás, amit bízom benne, hogy Neked is alkalmad lesz megtapasztalni a segítségünkkel.

Trénerként az a célom, hogy átadjam ezt a szabadságérzetet és megtapasztald azt a felszabadító érzést, ami egy-egy kép elkészítésében rejlik.

Go to Top