Gyermek Online Rajztanfolyam2024-05-17T11:50:30+00:00

ONline Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam gyerekeknek

Ajándékozd meg gyermeked egy igazán hasznos és értékes tudással!

Mi a Varázs-ceruza Rajziskolában elhatároztuk, hogy a legifjabb generációt is segíteni szeretnénk abban, hogyVarázs-ceruza Natalie Portman realisztikus, fénykép minőségű alkotásokat készítsen és mindenki a rajztudása csodájára járjon 🙂

Ezért elkészítettünk egy kifejezetten a tizenéves gyermekeknek (már 10 éves kortól) szóló videó sorozatból álló ONLINE Rajztanfolyamot, amiben kézen fogjuk gyermeked és lépésről-lépésre végig vezetjük a gyermekeknek szóló, ” Tantermi ” rajztanfolyamunk tematikáján.

Ehhez ki sem kell mozdulnotok otthonról,  hanem kényelmesen, gyermeked saját tempójában haladva élheti át a rajztanfolyamot.

Online rajztanfolyamunk által gyermeked rajztudása óriási mértékben fejlődik, önbizalma és kreativitása pedig szárnyakat kap!

Már a videó tanfolyam elején egy olyan különleges technikát tanul meg gyermeked, mellyel bármilyen bonyolult képet könnyedén lerajzol. Ez az első óriási sikerélmény pedig további lendületet és motivációt ad a folytatáshoz.

Fontos, hogy nálunk nem csak képről, hanem valódi, „ÉLŐ” modell alapján is megtanul rajzolni gyermeked!Varázs-ceruza Rajziskola cipő rajz

Ez az egyik legnagyobb kedvenc az Élő tanfolyamokon is, ahol egy 3 dimenziós tárgyat tanulunk meg arányosan lerajzolni, valamint élethűen beárnyékolni, hogy az alkotás igazi 3D-s hatást keltsen a papíron.
Megmutatunk számos művészi technikát, hogy az elkészült rajz igazi remekmű legyen!

Kiemelt figyelmet fordítunk a rajztechnikákra, ezért rengeteg technikai fogást mutatunk a gyakorlati videókban, annak érdekében, hogy az otthoni, önálló munka is elégedettséggel töltse el gyermeked.

Megtanuljuk, hogyan lehet árnyékolással igazi, élő érzékszerveket rajzolni. Már az elméleti anyagban is rengeteg tudást adunk át, amit a gyakorlatban elkészített rajzokkal ért és érez meg igazán gyermeked. Megrajzoljuk mind a 4 érzékszervet, így lesz szem, ajak, orr és fül rajzolás.

Varázs-ceruza Rajziskola gyermek rajzok

Videó anyagunkban nem csak mesefigurákat vagy állatrajzokat tanulunk meg készíteni, mint a legtöbb online rajzos tanfolyamon, hanem a 10 év feletti gyerekek legfőbb vágyát váltjuk valóra!

Megtanuljuk az emberi fej helyes arányait, valamint megmutatunk számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fog készíteni.

Portré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt megtanultunk. Az eredmény pedig egy fantasztikusan élethű portré!

Az egyes témákat külön-külön videóban dolgoztuk fel, tehát összesen 30 videót tartalmaz a tanfolyam annak érdekében, hogy minél könnyebben ki tudjátok választani azt a tanítást, melyre éppen szükség van az azonnali segítséghez.

videókat bármikor, bárhol, bármennyiszer visszanézhetitek és a 3*20 perces online konzultáció során feltehetitek a tanulás közben felmerült kérdéseket!

Milyen eredményt fog elérni gyermeked, ha elvégzi az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyamot?

Ha lelkiismeretesen végig nézi, illetve megcsinálja a tanfolyam minden egyes elméleti, valamint gyakorlati blokkját,Varázs-ceruza Rajziskola gyermek rajzok garantáljuk, hogy szinte felfoghatatlan mértékű pozitív változáson fog keresztül menni a rajztudása.

Bármilyen rajzos téma érdekli gyermeked – állatrajz, manga, portré, tájképek vagy akár járművek -, biztos lehetsz benne, hogy a megszerzett magabiztos rajztudással fantasztikus alkotásokat fog készíteni.

Ez pedig óriási büszkeséggel tölti majd el, ami további lendületet, motivációt ad a rajzoláshoz.

Egy kis ízelítő legifjabb Tanítványaink fantasztikus alkotásaiból:

Miért Tőlünk tanulj?

12 év tapasztalata alapján összeállított képzéseink kizárólag tudományos alapokon nyugszanak, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk semmiféle hókusz-pókuszról nem hallasz.Rajztanfolyam Varázs-ceruza Rajziskola

Rajziskolánk különös hangsúlyt fektet arra, hogy tanítványaink  magabiztos rajztechnikai tudásra tegyenek szert, ezáltal az otthoni, önálló munka is könnyebb és élvezetesebb legyen.

Online képzéseink mellé ajándékba adunk 3 x 20 perc konzultációs lehetőséget az Online Fogadóórán virtuális oktatótermünkben, hogy minél inkább személyre szabott megoldásokat adjunk és még elégedettebbek legyetek az elkészült rajzokkal.

Az online tanfolyam mellé ajándékba kaptok egy nagyon hasznos kiegészítő videót, melyben megtanultok számos könnyedén végezhető gyakorlatot, hogy a két agyfélteke hatékonyabban dolgozzon együtt.

A gyakorlatok eredményeképp gyermeked hatékonyabban és eredményesebben sajátítja el az átadott tudást és könnyebben megy majd neki a rajzolás is. Nem utolsó sorban pedig – amennyiben rendszeresen alkalmazza a gyakorlatokat – az iskolai eredményeire is pozitív hatással lesz.

Mennyibe kerül a gyermekeknek szóló Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam a Varázs-ceruzánál?

Az Online Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam Gyerekeknek ára MOST villámakciónk keretében, 50% kedvezménnyel  49.800.-Ft helyett 24.900.-Ft. 

Mi ezzel tudunk hozzájárulni, hogy minél több gyermek számára legyen elérhető ez az értékes tudásanyag.

Mit tartalmaz az ár?

30 VIDEÓ

30 videóból álló Elméleti és Gyakorlati tudásanyag.

Speciális Feladatlapok

Speciális gyakorló feladatlapok és rajzok – letölthető formátumban.

Korlátlan hozzáférés

Időkorlát nélküli hozzáférés az Online Videó Tanfolyamhoz.

Tanulást segítő gyakorlatok

Agyféltekéket összehangoló   gyakorlatok VIDEÓ gyűjteménye. Értéke: 3.490.-Ft

ONLINE Fogadóóra

3 x 20 perc Online Fogadóóra 9.900.-Ft értékben. Tegyétek fel kérdéseiteket!Go to Top