Kuszka Lászlóné Eszter2020-05-18T18:59:06+00:00

Kuszka Lászlóné Eszter bemutatkozása

Szia! Kuszka Lászlóné Eszter vagyok, a Varázs-ceruza Rajziskola trénere.

40 évet dolgoztam az egészségügyben, így az emberekkel való kapcsolat mindig is meghatározó szerepet játszott az életemben, azonban valami mégis hiányzott…

Aztán, amikor nyugdíjas lettem, átértékeltem az életem, mi az, ami fontos és mi az, ami nem.

A rajzolás, a festés mindig is érdekelt, ezért jelentkeztem a Varázs-ceruza Rajziskola jobb agyféltekés rajztanfolyamára és elmondhatom, azóta gyökeresen megváltozott az életem…

Megtanultam azt is, hogy hibázni jó dolog, hiszen a hiba megmutatja, miben tudok még fejlődni. Megtanultam másképp szemlélni a világot… rájöttem, hogy problémák nincsenek, csak megoldandó feladatok.

A tanfolyam végére rájöttem, hogy lehetetlen nem létezik. Kizárólag rajtam és a gondolkodásmódomon múlik, hogy mit hozok ki a lehetőségeimből és ez óriási hitet és erőt ad nekem a mindennapokhoz.

Azóta, elvégeztem a Varázs-ceruza Rajziskola összes tanfolyamát. A grafit, a színes ceruza után megtanultam a pasztell, akril, akvarell technikát is.
Az alkotás élménye kikapcsol, feltölt energiával, jó kedvre derít.

Más szemmel nézem a környezetemet, az embereket és kreatívabban állok hozzá a hétköznapi szituációk megoldásának. Ez az új látásmód segít abban is, hogy a mindennapok mókuskerekéből bármikor ki tudjak lépni.

Ezt a felszabadító érzést szeretném megosztani másokkal is.

TE IS KÉPES VAGY ÉLETHŰ PORTRÉT RAJZOLNI, NEM SZÁMÍT HÁNY ÉVES VAGY ÉS HONNAN JÖTTÉL!

Go to Top