Felnőtt Online jobb agyféltekés rajztanfolyam2023-05-23T08:18:09+00:00

Online jobb agyféltekés rajztanfolyam videósorozat

Tanulj otthonodból kényelmesen!

Váltsd valóra az álmod és készíts Te is élethű grafit rajzokat!

Mi a Varázs-ceruza Rajziskolában minden segítséget meg szeretnénk adni Neked ahhoz, hogy realisztikus, fénykép minőségű alkotásokat készíts és mindenki a rajztudásod csodájára járjon 🙂

Ezért elkészítettünk egy videó sorozatból álló online tanfolyamot, amiben kézen fogunk és lépésről-lépésre végigvezetünk az “élő” rajztanfolyamunk tematikáján.

Ehhez ki sem kell mozdulnod otthonodból,  hanem kényelmesen, akár a kedvenc foteledben ülve, saját tempódban élheted át a rajztanfolyamot.

Nézd meg, mit ad Neked az online grafit rajztanfolyam:

…………………………………………………

Saját kéz rajzolása „élő” modell alapján. Megtanulod elkészíteni saját kezed arányos, élethű, háromdimenziós mását.

Ceruza ikonNagyon fontos, hogy nálunk nem csak fotóról tanulsz meg rajzolni!

Csendélet rajzolás valódi, „élő” modell alapján. Ebben a rendkívül izgalmas feladatban megtanítunk Téged arra, hogy le tudj rajzolni bármit arányosan, ami csak a szemed elé kerül. Megtanulsz számos művészi technikát, hogy a rajzod igazi remekmű legyen!

Ceruza ikonA grafit technikán kívül, nálunk megtanulhatod a szén technika használatát – mely tanítványaink nagy kedvence!

Portré készítés mesterrajz alapján szén technikával. Egy igazán érdekes témához érkezel…Azon túl, hogy megtanulod az emberi fej helyes arányait, megismersz számos olyan technikát, mellyel egyedi és látványos portrékat fogsz készíteni.

Ceruza ikonPortré készítés híres emberekről fotó alapján. Ebben a faladatban teljesedik ki mindaz a tudás, melyet a tanfolyam ideje alatt elsajátítottál. Az eredmény: fotorealisztikus portré!

Ceruza ikonKiemelt figyelmet fordítunk a rajztechnikákra, ezért rengeteg technikai fogást mutatunk a gyakorlati videókban, annak érdekében, hogy képes legyél önállóan is élethű alkotások elkészítésére.

Ceruza ikonMegtanulod, hogyan tudsz árnyékolással igazi, élő érzékszerveket rajzolni.

Már az elméleti anyagban is rengeteg tudásra teszel szert, melyet a gyakorlatban elkészített rajzokkal értesz és érzel meg igazán. Megrajzoljuk mind a 4 érzékszervet, így lesz szem, ajak, orr és fül rajzolás!

Az egyes témákat külön-külön videóban dolgoztam fel, tehát összesen 32 videót tartalmaz a videó tanfolyam annak érdekében, hogy minél könnyebben ki tudd választani a számodra szükséges tanítást, melyre éppen szükséged van az azonnali segítséghez.

A több, mint 10 órás rajztanfolyam videóit bármikor, bármennyiszer visszanézheted és  felteheted az összes kapcsolódó kérdésed az egyes videók alatt!

Milyen eredményt fogsz elérni, ha elvégzed az Online Grafit Rajztanfolyamot?

Ha lelkiismeretesen végignézed, illetve megcsinálod a tanfolyam minden egyes elméleti, valamint gyakorlati blokkját, garantáljuk, hogy szinte felfoghatatlan mértékű pozitív változáson fog keresztül menni a rajztudásod.

Legyen az bármilyen téma – portré, tájkép, állatrajzok vagy akár járművek -, biztos lehetsz benne, hogy a megszerzett magabiztos tudással fantasztikus alkotásokat fogsz készíteni.

Egy kis ízelítő Tanítványaink önálló, otthoni alkotásaiból:

Miért Tőlünk tanulj?

Ceruza ikon10 év tapasztalata alapján összeállított képzéseink kizárólag tudományos alapokon nyugszanak, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk semmiféle hókusz-pókuszról nem hallasz.

Ceruza ikonRajziskolánk különös hangsúlyt fektet arra, hogy tanítványaink  magabiztos rajztechnikai tudásra tegyenek szert, ezáltal az otthoni, önálló munka is könnyebb és élvezetesebb legyen.

Ceruza ikonOnline képzéseink mellé ajándékba adunk 3 x 20 perc konzultációs lehetőséget az Online Fogadóórán virtuális oktatótermünkben, hogy minél inkább személyre szabott megoldásokat kapj és még elégedettebb legyél rajzaiddal.

Ceruza ikonAz online tanfolyam mellé ajándékba kapsz egy nagyon hasznos kiegészítő videót, melyben megtanulsz számos könnyedén végezhető gyakorlatot, hogy a két agyféltekéd hatékonyabban dolgozzon majd együtt. A gyakorlatok eredményeképp  hatékonyabban tanulsz és könnyebben megy majd a rajzolás is.

Ceruza ikonAz online tanfolyam elvégzése után nálunk számos programon, tanfolyamon csiszolhatod tovább tudásod. Kedvezményesen részt vehetsz rendszeresen megrendezésre kerülő “élő”  rajzklubjainkon,  workshopjainkon, ahol mindig csupa új és izgalmas témát dolgozunk fel.

Ceruza ikonSzínes rajz-és festő tanfolyamainkon pedig lehetőséged van elmerülni a színek csodálatos világában és megismerkedni számos festészeti móddal és stílussal.

Mennyibe kerül az Online Grafit Rajztanfolyam a Varázs-ceruzánál?

Az Online Grafit Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam ára  38.900.- Ft helyett 50% kedvezménnyel MOST villámakciónk keretében, 19.900.- Ft. A kedvezmény 2023.05.24. éjfélig érvényes. 

Mit tartalmaz az ár?

32 VIDEÓ

32 videóból álló Elméleti és Gyakorlati tudásanyag.

Korlátlan hozzáférés

Időkorlát nélküli hozzáférés az Online Videó Tanfolyamhoz.

Speciális Feladatlapok

Speciális gyakorló feladatlapok és rajzok – letölthető formátumban.

Tanulást segítő gyakorlatok

Agyféltekéket összehangoló   gyakorlatok VIDEÓ gyűjteménye. Értéke: 2.490.-Ft

ONLINE Fogadóóra

3 x 20 perc Online Fogadóóra 9.900.-Ft értékben. Tedd fel kérdéseidet!Go to Top