Jobb agyféltekés rajztanfolyam2024-05-17T12:52:21+00:00

2 nap alatt eljutsz a pálcikaembertől az élethű portréig!

jobb agyféltekés rajztanfolyam
Jobb agyféltekés rajztanfolyam
jobb agyféltekés rajztanfolyam
jobb agyféltekés rajztanfolyam

ONLINE Grafit Rajztanfolyam VIDEÓ sorozat

32 részből álló Videó sorozat - Tudj meg többet!

ÉLŐ-ONLINE Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Tanulj velünk VALÓS időben virtuális oktatótermünkben - Tudj meg többet!

Élő-online Grafit rajztanfolyam

Először is szeretném elmondani, hogy egy ritka kedves és odaadó embert ismertem meg benned! Nem tudom szavakban kifejezni azt a hálát, amit érzek! Olyan készséget hoztál ki belőlem, amire gyermekkorom óta nagyon vágytam! Nem tudod rólam, de én egy rettentően kevés önbizalommal rendelkező ember vagyok, még akkor is, ha egy negyven fős nyomdát irányítok, elég komoly sikerrel! (elég jól kompenzálok!) A múlt hétvégén olyan önbizalmat kaptam a te segítségeddel, amit még soha nem tapasztaltam! Hazamentem és nem hittek nekem a rokonaim. Időm nem volt sok, ezért nem rajzoltam előttük egy portrét bizonyítás képpen, de fogtam a lányom fényképét és öt perc alatt lerajzoltam a szemét élethűen. Mindenki elhűlt a kép láttán! 🙂 Még egyszer nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek!
Brüll Miklós
Nagyon hálás vagyok azért, hogy ekkora fejlődésre bírtál minket! Mint már említettem, itthon nem akarták elhinni, hogy én rajzoltam azokat a képeket, ezért nekiültem, és a család előtt elkezdtem rajzolni. Mit ne mondjak, tátva maradt a szájuk 😀 Észrevettem, hogy nem tudatosan csinálom, hanem mintha a kezem magától rajzolná a vonalakat egymás után. Hihetetlen érzés! Feltölt energiával… Örülök, hogy megismertelek, köszönöm azt a rengeteg pozitív energiát, amit adtál a hétvégén!
Tüskés Marcsi
Szerettem volna szépen rajzolni, új látásmódot és új sikereket elérni. Döbbenetes, tudtam, hogy szuper lesz a tanfolyam, de minden várakozásomat felülmúlta. Izgalmas volt, inspiráló és gyönyörűeket rajzoltam Melinda fantasztikus tréner és segítő! Minden pozitív, csak azt tudom javasolni, hogy így tovább!
Vidi Rita Gondolkodásmód Tanácsadó
Szeretném még egyszer megköszönni a hétvégi munkádat és fáradozásodat. Tényleg igazad lett, hogy ezután más szemmel látjuk a világot, és ezt mára meg is tapasztaltam. 2 dologban is pozitív: 1.Mentem ma az utcán és bármerre néztem már figyeltem, hogy hova tennék árnyékot, és fényeket… 2. Elkezdtem részletesebben nézni a dolgokat. Kiléptem a felületes megfigyelésből! 🙂 Még egyszer köszönök mindent! 🙂
Ványi Zsolt
Hihetetlen, soha nem gondoltam volna, hogy 2 nap alatt ilyen hatalmas fejlődésre vagyok képes! Kiváló volt a képzés, Melinda kedves és nagyon tehetséges, profi tanár. Nagyon jó hangulatot teremtett az órákon. Köszönöm!
Halmágyi Ági
A kíváncsiság hajtott, hogy eljöttem a tanfolyamra, de mégis azzal az elvárással érkeztem, hogy profin megtanuljak rajzolni. Ha értékelnem kéne a fejlődésem, egy egytől tízes skálán, akkor 10 pontot adnék! Nagyon jól összeszedett képzés volt, folyamatos megvilágosodással a tanfolyam alatt. A két nap tökéletesen elég volt, örülök, hogy a Te képzésedet választottam! Köszönöm!
Szegedi Zsolt

Mennyibe kerül a jobb agyféltekés rajztanfolyam a Varázs-ceruzánál?

Csomagajánlataink: 

Amikor jelentkezel a 2 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamunkra, az alábbi csomagok közül választhatsz attól függően, hogy mi a célod a rajzolással kapcsolatban.

1. Start csomag:

Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy a jobb agyféltekés rajzolás módszerére, mellyel már annyian megtanultak szépen rajzolni és Te is vágyod a siker ízét, ezt a csomagot ajánljuk Neked.

Ebben a csomagban mindent megkapsz, ami a felejthetetlen élményhez és a fantasztikus alkotásokhoz szükségesek.

2. Start plusz csomag:

Ha egy új hobbyra vágysz és a tanfolyam után is szeretnél otthonodban gyakorolni és fejleszteni rajztudásod, ebben a csomagban a Start csomag szolgáltatásain felül, egy olyan muníciót találsz, mely elengedhetetlen társad lesz a kezdeti önálló lépések során.

Ez pedig nem más, mint egy Online jobb agyféltekés rajztanfolyam, melyben elméleti és gyakorlati feladatokon keresztül újra élheted az élő tanfolyamot, sőt, plusz feladatokat is találsz a videó anyagban.

3. Dinamikus csomag:

Ha igazán komolyan akarsz a rajzolással foglalkozni és a mesteri szintet tűzted ki célul, ez a csomag a Neked való!

Ebben a csomagban megtalálhatóak legnépszerűbb HALADÓ tanfolyamaink ONline verziói, melyekhez bármikor, bárhol könnyedén hozzáférhetsz, ha profi és különleges technikákat szeretnél megtanulni – tovább csiszolva a grafit tanfolyamon megszerzett tudásod.

Itt találod a csomagok leírását, mit is foglalnak magukban.

Erre a kérdésre engedd meg, hogy Tanítványaink véleménye adja meg a választ:

Fejős György véleménye:

“Minőségi, hétvégi, jobb agyféltekés rajztanfolyamot kerestem.

Igyekeztem véleményeket is felkutatni az adott kurzusokról a neten, ismerős segítségével, ami nehéz volt, mivel a különböző tanfolyamokon végzettek természetszerűen szubjektíven értékelték a tanfolyamokat.

Ami miatt a Varázsceruza rajziskolát választottam, azok a vélemények voltak, amik az oktatók szemléletmódját, módszereit méltatták, de leginkább az a vélemény nyomott a latban, ami szerint a 4 napos tanfolyamon részt vettek rajzai csak mennyiségben különböztek a Varázsceruza 2 naposéitól.

Erről utólag jómagam is meggyőződtem 1 ismerős révén, aki 4 napos tanfolyamon rajzolt műveinek képét osztotta meg velem.

Hálás vagyok a lelkiismeretes, türelmes, lelkesítő oktatónknak, Horváth Évinek, hogy 2 nap alatt mindazt meg tudta tanítani, amire máshol 4 napot szánnak!

Ebben egyáltalán nem utolsó sorban, sőt, óriási szerepe van Tokaji Melindának, hisz trénerünk Évi az ő általa kidolgozott módszerrel, gyakorlatokkal mutatott irányt a tanfolyamon.”

Dr. Nagy Lenke véleménye:

Óriási!!!!!!! :-)))))))))))) Megcsináltam a-számomra- lehetetlent!!!

Tartalmas, igényes, célratörő, nyugalmat árasztó, nem volt érzékelhető az időkényszer, türelmes, kellemes, baráti hangulat!

Olyan képességedet hozzák elő belőled mindössze két nap alatt, amire gondolni sem mertél, nem is reméltél!!!

Reggel még azt gondolod nem tudsz rajzolni, este pedig “mesterműveket” tarthatsz a kezedben és TE ALKOTTAD MEG!!!

Hihetetlen érzés! Úgy nézel a kezeidre és saját magadra, mint valami csodára! Át kell élni!! Mindenkinek ajánlom! 

Huszár Évi véleménye:

Két nap alatt olyan rajztechnikákat tanultam nálatok, amit egyből tudok is használni.

A portré, amit a második nap végén rajzoltam olyan elképesztően jó lett, hogy magam sem akartam hinni neki.

Amikor megmutattam a barátaimnak, mindegyikük ledöbbent. Az egyik azt mondta, hogy ez nem ér, ez biztosan csak ki lett nyomtatva. 😀 Ennél nagyobb dicséretet nem is kaphattam volna.

Nagyon örülök, hogy hozzátok mentem el erre a rajztanfolyamra!

Megtanultam, hogy a lehetetlen nem létezik, akkor sem, ha egyáltalán semmi érzéked a rajzoláshoz.

A Varázsceruzánál oktatott technikákkal 2 nap alatt bárki olyan eredményt ér el, amin ő maga is ledöbben. Csak ajánlani tudom! 😉 

Hradeczky Mónika véleménye:

180 fokos fordulatot értem el a rajztudásomban! 🙂

Az első nap reggelén, amit a kezem rajzolt, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit a szemem látott. Azonban már az első nap végén elkezdett hasonlítani, és ez elképesztően felemelő érzés volt.

Hihetetlenül jól éreztem magam. Nagyon elfáradtam, de egyben nagyon kikapcsolt és teljesen ráhangolt a belső figyelemre.

Nagyon sok fontos és hasznos információt kaptunk a 2 nap alatt, plusz rengeteg segítséget és egyénre szabott figyelmet. A folyamatos megerősítésről nem is beszélve. 🙂

Nagyon sokat tanultam, és bámulatos, hogy ennek máris ott van a rajzlapokon a bizonyítéka.
Nagyon hálás vagyok érte, és nagyon köszönöm Nektek!

Ha lehetne, csillagot is adnék az 5-ös mellé! 🙂

Szeretettel ajánlom a Varázs-ceruza rajztanfolyamát, ha azt gondolod magadról, hogy inkább a kezedbe sem veszed a ceruzát, mert vállalhatatlan, ami a papírra kerül… Két nap múlva nem tudod letenni. 

Gábor Attila véleménye:

„Talán kicsit félve – a sikertelenségtől-, de mindenképpen szkeptikusan álltam hozzá a dolgokhoz (mármint, hogy lesz-e bármiféle gyakorlati haszna, lesz-e  látványos fejlődés).
Már a tanfolyam első pár órájában látottak, tanultak ellenére is – minimum – kétségeim voltak, pl. mi marad ebből meg? Két nap alatt ?!?!?

Aztán a tanfolyam előre haladtával felváltva éreztem hol az optimizmus, hol a pesszimizmus jeleit. Itt kell megjegyeznem, hogy mindig maximalista voltam, mindig a tényeknek, számoknak hittem. Az pedig ugyebár a bal 🙂

Az oktatás végére pedig döbbenten láttam az óriási fejlődést!

Nemrég összefutottam egy ismerősömmel, aki elmesélte, hogy elvégzett egy “hosszú”, 4 napos tanfolyamot.

Itt is volt fejlődés, azonban a rajzok minősége semmivel sem volt jobb, mint az enyém.Viszont a beszélgetés során kiderült, hogy “csak” ennyi.

Alaptechnikákat tanult a 4 napos tanfolyamon. ( Igaz kétszer annyi rajzot mutatott meg, pl. kéz rajzból, csendéletből kettőt készített).

Melindánál sok kis apró, de annál fontosabb rajztechnikai trükköt tanultam meg, amit a hosszabb tanfolyam ellenére az ismerősömnek nem is említettek!

Röviden a konklúzió: egy jó oktatóval bőven elég a két nap eme tudás megszerzéséhez, elsajátításához!
Mindezt kellemes környezetben,  nyugodt tempóban, jó tematikával sikerült megvalósítani.

Hozzá teszem, lehet akár egy hétig is tanítani, ha azt nem szívvel lélekkel teszik!!!

Köszönöm a tanítást, az önbizalom növelést, szemléletváltást. Azért továbbra is maximalista maradok :-)) “

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy 25.000.-Ft és megváltozik az eddigi rajztudásod és az életed.

25.000.-Ft 100 adag kávé ára, amit elfogyasztasz kb. 3 hónap alatt. Nincs napi 300.-Ft-od arra, hogy az álmodba és a céljaidba fektess? Nincs 300.-Ft naponta arra, hogy a tanfolyam elvégzése után egy olyan életet alakíts ki magadnak, amit mindig is élni akartál?

Ha ezen a szemüvegen keresztül szemléled a dolgot és ezt a két napot, amely kihat ezutáni életedre, akkor azt kell hogy mondjam, képes vagy ekkora anyagi áldozatra!

Garantálom, a Varázs-Ceruza Rajziskola jobb agyféltekés rajztanfolyama meg fogja változtatni az életed, persze csak ha Te is akarod!

14-99 éves korig mindenkinek ajánlott a jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzése. 14 évesnél fiatalabb gyermekek, speciálisan számukra kidolgozott tanfolyamainkon sajátíthatják el a módszert.

Ez jó hír! Nagyon szeretjük a kérdéseket és örömmel meg is válaszoljuk Neked.

Keress minket bátran a +36-30-274-5935-as telefonszámon minden hétköznap 9.00 és 17.00 óra között, vagy írj nekünk levelet az info[kukac]varazs-ceruza.hu email címre.

ONLINE Grafit Rajztanfolyam VIDEÓ sorozat

32 részből álló Videó sorozat - Tudj meg többet!

ÉLŐ-ONLINE Jobb Agyféltekés Rajztanfolyam

Tanulj velünk VALÓS időben virtuális oktatótermünkben - Tudj meg többet!

Élő-online Grafit rajztanfolyamGo to Top