Tokaji Melinda Enid2022-10-12T10:38:10+00:00
..

Szia, Tokaji Melinda Enid vagyok, a Varázs-ceruza Rajziskola megalapítója és vezető trénere.

A Varázs-ceruzánál az a küldetésünk, hogy egyrészt átkeretezzük a régi negatív élményeket, tapasztalatokat a rajzolással kapcsolatban, és egy olyan pozitív, energiát adó alkotó tevékenységre tanítsuk meg az embereket, mely óriási örömöt, kikapcsolódást és töltődést nyújt a mindennapok során.

Másrészt rávilágítsunk arra, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád.

Ezt természetesen legelőször a rajzolás terén fogod megtapasztalni, de a tanfolyam végére rájössz, hogy az élet egyéb területeire is kihat ez a pozitív tapasztalás.

Ehhez pedig 3 egyszerű dolog kell:

Ceruza ikon Tenni akarás, tehát neked is akarnod kell a változást

Ceruza ikon Legyőzd a kétségeidet, félelmeidet és jelentkezz a kurzusra

Ceruza ikon Végül pedig egy empatikus, rugalmas és profi segítő, akivel biztonságosan, személyre szabottan és élvezetesen indulhatsz el az úton…

Ez utóbbiban segít a Varázs-ceruza Rajziskola.

Az motivál minket napról napra, hogy meg tudjuk tanítani a magyar embereket úgy rajzolni, alkotni, hogy még saját maguk is megdöbbenjenek a fantasztikus eredmény láttán.

Teljesen mindegy, hogy 11 éves gyermek, lázadó kamasz, érett felnőtt, tanár, kismama, vállalkozó vagy nyugdíjas vagy…

meg fogod tanulni, hogyan tudod kihozni magadból a legtöbbet és látva az alkotásaidat, a mindennapokban új lendületet, lelkesedést élsz majd meg.

Ahhoz, hogy művészien rajzoljnem kell művészeti iskolákat vagy egyetemet végezned, hiszen olyan könnyen, bárki által elsajátítható és használható módszert és technikákat kapsz a kezedbe, mellyel könnyedén eléred a profi rajzolás képességét!

Hidd el, Te is képes vagy a realisztikus rajzolásra/ábrázolásra, még akkor is, ha most még a pálcikaember megrajzolása is kihívást jelent számodra.

Lehet, hogy ma még a szkeptikusok táborát erősíted és nem látod, hogy hogyan fogsz Te is sikereket elérni a rajzolásban, viszont ha valaki fogja a kezed és rendszeresen átsegít a nehézségeken és megadja neked azokat a kulcsfontosságú információkat, amire szükséged van, akkor nem túlzás, hogy olyan dolgokra leszel képes, amikről most még talán álmodni sem mersz.

Minden ember a lelke mélyén vágyik arra, hogy ügyes legyen valamiben, vagy akár gyermekkori vágyának adhasson teret és alkosson valami igazán különlegeset.

A Varázs-ceruza Rajziskola ezen szeretne segíteni, hiszen a saját szemünkkel látjuk nap, mint nap, hogy Tanítványaink milyen óriási fejlődést érnek el!

Mi hiszünk Benned és tudjuk, hogy Te is képes vagy rá!

Ezt szeretnénk megmutatni Neked!

Go to Top